Λεμονάτο χοιρινό κατσαρόλας μελωμένο που λιώνει στο στόμα!!!
ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοτάρουμε το κρέας στη κατσαρόλα μέχρι να κοκκινίσει και στη συνέχεια το κρεμμύδι και σκόρδο 3 με 4 μεγάλα κρεμμύδια αλάτι πιπέρι ρίγανη και σβήνουμε με κρασί.
Προσθέτω το καρότο και συμπληρώνω με νερό ρίχνετε το χυμό μισού λεμονιού και κλείνω τη χύτρα για περίπου μία ώρα σε σιγανή φωτιά μέχρι να μείνει με τη σάλτσα γίνεται πολύ μελωμένο και πολύ νόστιμο
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.com