Υλικά για τη ζύμη κουρού:
- Μισό κιλό γιαούρτι αγελαδινό κατά προτίμηση
- 1600γρ αλεύρι γοχ
- 250ml ηλιέλαιο
- 250ml ελαιόλαδο
- 2 αυγά μόνο τους κρόκους για επικάλυψη
- 2 κ.γ αλάτι
- Υλικά για τη γέμιση
- 500γρ τυρί αγελαδινό
- 6-7 μανιτάρια μεσαίου μεγέθους κομμένα με πολύ μικρό καρέ
- 1 ντομάτα ώριμη κομμένη σε πολύ μικρό καρέ
- 2 πιπεριές κέρατο κομμένες σε πολύ μικρό καρέ
- 10 ελιές μαύρες κατά προτίμηση κομμένες σε πολύ μικρό καρέ
- 1κγ φρέσκια ρίγανη
- Λίγο αλάτι
- Λίγο πιπέρι
Εκτέλεση
Χτυπάμε γιαούρτι κ λάδια να ενσωματωθούν
Κ σιγά σιγά προσθέτουμε το αλεύρι.
Ζυμώνουμε ελαφρά για να μην βγουν τα λάδια της ζύμης.
Φτιάχνουμε μπαλάκια σε μέγεθος αυγού μπορείτε κ λίγο μεγαλύτερα ανοίγουμε με το χέρι βάζουμε γέμιση Αφού ανακάτεψα όλα τα υλικά.
Κλείνουμε τις άκρες.
Λαδόκολλα στο ταψί, προθερμασμένος φούρνος στους 180° κ ψήνουμε μέχρι να χρυσίζουν στην ίδια θερμοκρασία για περίπου 25-45 λεπτά.
Θα καταλάβετε ότι είναι έτοιμα μόλις πάρουν αυτό το χρώμα!
Ολγα Σιδερα
Πηγή - idiva.gr
Tags: φαγητό