Ένα πανεύκολο, δροσερό και νόστιμο γλυκάκι για τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά βραδάκια μας. Μια συνταγή με 4 μόλις υλικά για ένα φανταστικό επιδόρπιο…
Υλικά
- 2 κεσεδάκια γιαούρτι με γεύση μπανάνα
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι πλήρες
- 1 μπανάνα
- 1 κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε πηχτή σαντιγί
Εκτέλεση
- Χτυπήστε τη κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και πολτοποιήστε τη μπανάνα στο multi.
- Σε ένα μπολ, αναμείξτε καλά με σύρμα τα γιαούρτια με τη πολτοποιημένη μπανάνα. Προσθέτετε και τη σαντιγί και ανακατεύετε απαλά να ενσωματωθούν τα υλικά.
- Βάζετε τη κρέμα σε ποτήρια και όταν τη σερβίρετε προσθέστε φέτες φρέσκιας μπανάνας και με τρίμμα κουβερτούρας ή τριμμένο μπισκότο.*
* Εναλλακτικά μπορείτε να πάρετε μπισκότα σαβαγιάρ να τα σπάσετε με τα χέρια σας [κρατείστε για διακόσμηση] τοποθετείστε τα μέσα στη κρέμα και πασπαλίστε στο τέλος την επιφάνεια.
Πηγή - idiva.gr
Tags: φαγητό