Για τα κίτρινα…
- 130 ml χυμο Ροδάκινο ή κοκτέιλ φρούτων
- 7 φύλλα ζελατίνης
- 1 κ.σ. μέλι
Για τα κόκκινα…
- 130 ml χυμο Βύσσινο ή Φραγκοστάφυλο
- 7 φύλλα ζελατίνης
- 1 κ.σ. μελι
Μουσκεύουμε την ζελατίνη σε ένα μπολ με κρύο νερό για λίγα λεπτά (2-3′) για να μαλακώσει…. βάζουμε σε ένα μπρίκι τον χυμό, το μέλι και την ζελατίνη. Το βάζουμε σε χαμηλή φωτιά να ζεσταθεί και να λιώσει η ζελατίνη… Προσοχή! Δεν το βράζουμε… Μόλις είναι έτοιμο το ρίχνουμε σε θήκες σιλικόνης και το βάζουμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες… τα ξεφορμάρουμε και τα φυλάμε σε κλειστό βάζο στο ψυγείο….
Eleni Tsoutsoudaki-Bassalou
Πηγή - idiva.gr
Tags: φαγητό