Ζελεδάκια για μικρούς και μεγάλους.


Για τα κίτρινα…

  • 130 ml χυμο Ροδάκινο ή κοκτέιλ φρούτων
  • 7 φύλλα ζελατίνης


  • 1 κ.σ. μέλι

Για τα κόκκινα…

  • 130 ml χυμο Βύσσινο ή Φραγκοστάφυλο
  • 7 φύλλα ζελατίνης
  • 1 κ.σ. μελι

Μουσκεύουμε την ζελατίνη σε ένα μπολ με κρύο νερό για λίγα λεπτά (2-3′) για να μαλακώσει…. βάζουμε σε ένα μπρίκι τον χυμό, το μέλι και την ζελατίνη. Το βάζουμε σε χαμηλή φωτιά να ζεσταθεί και να λιώσει η ζελατίνη… Προσοχή! Δεν το βράζουμε… Μόλις είναι έτοιμο το ρίχνουμε σε θήκες σιλικόνης και το βάζουμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες… τα ξεφορμάρουμε και τα φυλάμε σε κλειστό βάζο στο ψυγείο….

Eleni Tsoutsoudaki-Bassalou


Πηγή - idiva.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: